Välkommen till Samverkan 112:s nya hemsida!
Allting är inte riktigt på plats än, men vi jobbar så snabbt vi kan för att få allt klart. Tack för ditt tålamod.

Att lyssna på lungor

Lungappen är ett smidigt och pedagogiskt sätt att lära sig att höra skillnader mellan dessa ljudbilder. Appen har för närvarande 15 patientfall med hjärtsvikt, pneumoni, KOL, och några andra tillstånd. Sammanlagt är det runt 90 ljudupptagningar som lär dig vad som låter och varför det låter.

Appen utvecklas hela tiden och uppdateringar kommer att tillföra nya ljudbilder och även flerspråkighet. Finns till ANDROID och IPHONE.

Appen riktar sig till alla som är intresserade. Studenter: sjuksköterskor, vidareutbildade sjuksköterskor och läkarstudenter. Färdiga sjuksköterskor främst inom prehospital sjukvård såsom ambulans och distrikt men även sjuksköterskor som jobbar inom akutsjukvård, hjärtsjukvård och intensivvård.

Besök gärna Facebooksidan. Sök bara på Lungappen så hittar du rätt.

Thomas Alvring, 0709521817