Välkommen till Samverkan 112:s nya hemsida!
Allting är inte riktigt på plats än, men vi jobbar så snabbt vi kan för att få allt klart. Tack för ditt tålamod.

Högskoleutbildning för dig som jobbar med säkerhet

Riskhanteringsakademien vid Yrkeshögskolan i Mölnlycke, YHiM, har funnits i över 10 år och är mycket välkänd inom branschen. Tillsammans med Högskolan i Borås genomför vi nu denna utbildning riktad till dig som är verksam inom privat eller offentlig verksamhet eller har fått ansvar för eller på andra sätt kommer att handlägga säkerhetsfrågor. 

Utbildningen genomförs i fyra block om vardera tre dagar och genomsyras av ett högt tempo med långa studiedagar. Lärare från både Riskhanteringsakademien och Högskolan i Borås ansvarar för de olika kurserna som bl a innehåller riskhantering, krishantering, juridik och projektledning.

Om du har frågor kring denna utbildning så skicka oss gärna dessa via info@yhim.se, eller ring Frank Paulsson på 0707-675190, Sture Fredheim 0706-209214 eller Carina Carlander 031-7246604!

Anmälningsblankett finns att ladda ner här