Euro-Lans och Tamlans i samarbete

Våra kunder frågar ofta efter olika typer av ambulanser för att täcka sitt behov inom länet. Samarbetet med Tamlans gör att vi nu utökar vårt produktutbud med ambulanser inom storbilskonceptet”, säger Patric Mohag, på Euro-Lans.

Jaakko Lohjansalo, Produktchef Ambulanser på Tamlans säger: ”Vi är glada över att inleda samarbetet och jag tror att detta kommer att ge båda företagen en hel del nya möjligheter i framtiden.” Avtalet mellan Euro-Lans och Tamlans innebär att man nu samlar 35 års erfarenhet och kunskap inom ambulansbyggnationer och företagen har stora förväntningar på samarbetet.

NEGEA = Next Generation Ambulance.

Kort om företagen: Tamlans är ett finskt företag med huvudkontor i Tammerfors, Finland. Företaget är specialiserat på tillverkning av ambulanser, räddningsfordon, småbussar och minibussar. Mer info finns på www.tamlans.fi. Euro-Lans är ett svenskt företag som ingår i koncernen Nordic Vehicle Conversion AB, med huvudkontor i Backaryd, Sverige. Euro-Lans bygger bl. a ambulanser, polisbilar, räddningsfordon och säkerhetsfordon.

Foto: Tamlans

ANNONSER