Välkommen till Samverkan 112:s nya hemsida!
Allting är inte riktigt på plats än, men vi jobbar så snabbt vi kan för att få allt klart. Tack för ditt tålamod.

Bronto Skylift – når 32 meter


Bronto Skylift med huvudkontor i finska Tammerfors är världsledande inom lastbilsmonterade, hydrauliska plattformar. Företaget designar, tillverkar, säljer och servar utrustning för räddning och brandbekämpning samt för industriella ändamål.

Företagets produktsortiment omfattar cirka 50 modeller av olika lastbilsmonterade plattformar mellan 17 och 112 meters arbetshöjd. Den avancerade anpassningsförmågan tillåter också många klientspecifika modifieringar.

Under de senaste 50 åren har Bronto levererat över 7 000 lastbilsmonterade plattformsenheter till brandkårer och industrikunder över alla kontinenter i mer än 120 länder. Företaget har också dotterbolag i Tyskland, Sverige, Schweiz och USA.   www.brontoskylift.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Källa och foto: Bronto Skylift