Påkörd i tjänsten – Brandkåren Attundas styrkeledare har avlidit


Vår kollega och vän Anders, 40 år, har avlidit idag efter att ha skadats i samband med en insats vid trafikolycka. Det sorgliga beskedet kom idag från Karolinska universitetssjukhuset i Solna, där Anders har vårdats sedan måndag morgon.

– Vi är djupt berörda av Anders död och hela Brandkåren Attunda har sorg. Våra tankar är hos Anders familj, släkt och vänner i denna ofattbart svåra tid, säger Ida Texell, förbundsdirektör/räddningschef.

Med anledning av Anders bortgång kommer Brandkåren Attunda flagga på halv stång under onsdagen den 10 februari i hela förbundet och en tyst minut hållas kl. 12.00 på våra brandstationer.

Anders lämnar efter sig fru och tre barn. Av hänsyn och respekt till familj, släkt och vänner i denna svåra stund, lämnar vi inga ytterligare kommentarer.

Källa: Brandkåren Attunda.     Skribent: Henna Ohranen


 

Kommentarer

 1. Vila i frid Anders. Tänker på Anders nära o kära. Samt att dom har förlorat en kollega inom räddningstjänsten. T

 2. Stefan Svensson säger:

  Så tragiskt & onödigt. Vila i frid Anders! Tankar går till familj, vänner & kollegor!

  /Stefan, ambulansen Västmanland.

 3. Håkan Hellgren säger:

  Så onödigt att ett liv tas ifrån en familj , vänner, kollegor. Tack för din tid å alla insatser du utfört.. Tankar går oavkortat till familjen. Vila i frid./ Håkan bärgare Nyköping

 4. Ingrid Gustafsson säger:

  Så gräsligt och onödigt. Ingen ska behöva dö på jobbet. Kunde lika gärna varit min pappa och min familj som drabbats när han var i aktiv tjänst.
  Mina tankar går till Anders familj.
  Många sörjer, familj släkt, vänner och kollegor.
  De behöver all omsorg och omtanke.

Lämna en kommentar

Jag samtycker till att Samverkan 112 lagrar mina uppgifter enligt integritetspolicyn

*