Ambulans SM i Golf 2015

Carlskrona GK är Sveriges 3:e äldsta klubb, bildad redan 1906, men det var först 1955 som verksamheten hamnade mitt ute i den vackra Blekingska skärgården på Almö. Golf-1

– Vi ser verkligen fram emot den andra SM-fajten här på vackra Carlskrona Golfklubb. Tävlingsformen blir precis som i fjol slaggolf, som spelas individuellt i en damklass och två herrklasser. I år får vi även besök, och en föreläsning av Torsten Hansson, som ingår i ledarteamet för Sveriges OS-trupp, är headcoach och mental coach åt Henrik Stensson och Peter Hansson, berättar en entusiastisk Kenneth “Kea” Andersson, ordförande i Karlskrona Ambulans Kamrat/Idrottsförening och tillika arrangemangsansvarig.

– Carlskrona Golfklubb bjuder alltid sina besökare på en utmanande 18-hålsbana med en fantastisk havsutsikt över Blekinges skärgård. Varmt välkomna till två spännande golfdagar hälsar klubbchef Anders Johansson.

Text och foto: Sven Åsheden

ANNONSER