Bäddat för bra bangolf

Golf-SM---2Vi bestämde träff med entusiastiske Kenneth ”Kea” Andersson, ordförande i Karlskrona Ambulans Kamrat/Idrottsförening och tillika arrangemangsansvarig, för att kolla läget och höra hur förberedelserna går.

– Det går jättebra. Organisationen är på plats och banan ser riktigt bra ut. Och nu anstränger vi oss till det yttersta för att göra ett så bra arrangemang som möjligt säger ”Kea”, och fortsätter. Det är extra kul med spelare från olika delar av Sverige.
Tävlingsformen blir slaggolf som spelas individuellt. Två klasser för damer och två klasser för herrar över 18 hål.
Antalet deltagare är maximerat till 90 och en värdig mästare kommer att koras på dam- respektive herrsidan.
– Sista anmälningsdag var den 31 maj, därefter förhöjd avgift, så det är hög tid att anmäla sig och boka boende, säger Kea.

Hur går anmälan till?
Anmälan ska ske till Svensk Golf (GIT) www.golf.se
Skicka även ett mail med uppgifter om namn, telefonnummer, golf-id, stationstillhörighet samt hemmaklubb till: paul.hakansson@ltblekinge.se

Boende. Vilka alternativ finns?
Carlskrona Golfklubb erbjuder boende i ”Selmas hus” och ”Runes stugby”. Några kilometer från golfbanan ligger Hasslö Vandrarhem. Och för er som vill bo lite bekvämare, finns vårt samarbetshotell Ronneby Brunn, 1,5 mil från golfbanan som ytterliggare ett alternativ. Uppge ”ambulans sm golf” för att få rabatterat rumspris.
Blir det några andra aktiviteter?
– Absolut, säger Kea. På kvällen den 27 augusti blir det mingel tillsammans med sponsorerna och därefter grillbuffé med musikunderhållning. Våra sponsorer har en egen golftävling tisdagen den 26 augusti, med start kl 13.30. Kvällen avslutas med sponsormiddag på Ronneby Brunn.

Något annat som du vill tillägga?
– Vi har ett gediget prisbord. Några av vinsterna består till exempel av hotellpaket som inkluderar green fee.
– Våra sponsorer betyder oerhört mycket för oss och golftävlingen. Ett varmt tack till dessa företag som gjort det möjligt för oss, att dels kunna genomföra en härlig tävling och dels kunna dela ut fina priser.
– Varmt välkomna till Carlskrona GK som är Sveriges 3:e äldsta klubb, mitt ute i den vackra Blekingska skärgården på Almö, endast 4 km från E22 avslutar Kenneth ”Kea” Andersson.

Text och foto: Sven Åsheden

ANNONSER